Megújult a HUNINEU internetes megjelenése

Örömmel tájékoztatjuk oldalunk látogatóit, hogy a nyári szünet alatt megújult a brüsszeli HUNINEU Iroda honlapja és Facebook-os megjelenése.

HUNINEU LogoA www.hunineu.eu címen megváltozott külsővel találkozhatnak az érdeklődők, a frissített arculat pedig szerkezeti átalakításokat is hozott: a nyitóoldalon történő nyelvválasztást (az angol nyelvű változat feltöltése folyamatban) követően a letisztult főoldal kerül az olvasó elé, ahol egyszerűen navigálhat a főbb pontok között. A Hírek menüpont alatt a HUNINEU tevékenységével összefüggő fontosabb aktualitások találhatóak, az Eseménynaptárban pedig az elmúlt és közelgő eseményeket rendszerezzük. A Magyar nemzeti közösségek pont alatt bemutatkoznak a külhoni magyar nemzetrészeink, a Pályázatoknál ismerhetőek meg a brüsszeli forráslehetőségek, valamint a HUNINEU saját kiírásai, a Letöltés és Kapcsolat menükben pedig hasznos információkat találhatnak a látogatók.

Lejjebb görgetve a HUNINEU Iroda érdekképviseleti munkáját, saját programjait, valamint a kiemelt ügyként kezelt brüsszeli pályázati lehetőségeket ismerhetik meg. Mindezek alatt pedig bemutatkozik a HUNINEU Iroda kereteit jelentő, a magyarországi parlamenti pártok által létrehozott szervezet, az Alapítvány a Magyar Nemzeti Közösségek Európai Érdekképviseletéért is.

HUNINEUMegváltozott a HUNINEU megjelenése a legnépszerűbb közösségi oldalon is. A Hunineu Brüsszel Facebook oldal elsősorban külsőségeiben újult meg, nyilvánosságra hoztuk az új HUNINEU-logót, sor került apróbb hiányosságok korrigálására, továbbá – a Facebook szabályzatának és az elegáns megjelenés követelményeinek megfelelve – megszüntettük a HUNINEU eddig párhuzamosan működő profiloldalát.

A HUNINEU Iroda világhálón való megújult jelenlétével is arra törekszünk, hogy a brüsszeli iroda mind eredményesebben és hatékonyabban támogassa a magyar nemzeti közösségek érdekérvényesítéséért folytatott küzdelmet. Bízunk benne, hogy a megújult arculattal és a – reményeink szerint – továbbra is magas színvonalú munkával elő tudjuk segíteni minden magyar nemzetrész megmaradását és gyarapodását.

Megszakítás